Ambulanta za male živali Lara

Pokličite nas: (05) 640 13 00    Pišite nam: info@lax.si

Danes smo odprti od 8:00 do 18:00

Hotel za muce

V veterinarskem centru Lara, se zavedamo da se lahko hitro zgodi situacija, ko ljubljenčka enostavno ne moremo vzeti s seboj na potovanje. Zato smo v zgornjih prostorih centra uredili hotel za male živali, ki je namenjen mačkam. Nudimo tako dnevno varstvo, kot tudi daljše namestitve. Pred prihodom je potrebna rezervacija in plačilo le te. Poleg tega vas prosimo, da imate ob prihodu izpolnjen vprašalnik. S seboj je potrebno prinesti tudi hrano in priboljške, ki jih je vaš ljubljenček navajen. S tem se izognemo težavam, ki bi lahko nastale zaradi nenadne spremembe prehrane. Če želite, lahko s seboj prinesete tudi kakšno igračko in odejico z vonjem po domu, da bo bivanje še bolj prijetno.

Ljubljenčkom priskrbimo ležišče, posode, na voljo imamo tudi igrače za igro. Poleg tega imajo na voljo tudi 24 urno veterinarsko oskrbo.

Muckom sta namenjeni 2 klimatizirani sobi. Večja je namenjena bivanju muc, ki se med seboj poznajo in razumejo. Druga soba ima na voljo skupno igralnico in 6 dvonadstropnih boksov z ločenim straniščem. Muce, ki niso navajene družbe drugih muck, tako enakomerno in ločeno spuščamo v igralnico. Obe sobi sta opremljeni z mačjimi praskalniki in plezalniki, ter stenskim poligonom.

Imate kakšno vprašanje?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!